Om Norlandia Bjørneborgen barnehage

Velkommen til oss i Bjørneborgen barnehage. Vi er en barnehage med et fantastisk uteområde og nærhet til skog og mark. Vi legger stor vekt på utetid og friluftsliv. Vi har grillhytte og gapahuk på barnehagens uteområde, og to referanseområder med gapahuk, utekjøkken, utedo, bålplass, klatretau, desse, balansetau, karusell og mye mer. Vi har en gigantisk akebakke bak barnehagen og hos oss får alle gå på ski. I vår barnehage har vi ulike verksted, slik som gymrom, bibliotek, formingsrom og dukkerom.

Bjørneborgen er en 6 avdelings barnehage ,vi har 5 søskengrupper og 1 småbarnsavdeling. Barnehagen ligger øverst i Bjørndalslia byggefelt på Mørkved,med nærhet til skogen,Soløyvannet ,lysløypa og fotballbane. Om vinteren er den lange ,flotte akebakken et yndet utfartssted. Mørkvedmarka skole, Mørkvedlia og universitetet ligger også i barnehagens nærområde.

Link til Norlandia barnehagene på facebook:

Link til Blogg om norlandia barnehagene:

www.Norlandiabarnehagene.blogspot.no